Att befinna sig i Toscanas vackra landskap öppnar sinnena för nya utmaningar!

De gröna kullarna med vingårdar, olivlundar och de stora skogarna med sina avlägsna kloster är fina naturupplevelser att kombinera med en företagsresa. Turerna varieras beroende på säsong och väder.

Programförslag

Dag 1

Promenad i vingården före välkomstmiddag, en närodlad toskansk upplevelse med fyra rätter inklusive gårdens ekologiska viner.

Dag 2

Konferensdagen kompletteras med en cykeltur eller vandring med picnic bland de gröna kullarna i Chianti. Att uppleva dofterna från de vilda örterna som växer i diken och på ängar är en härlig paus i arbetet.

Dag 3

Denna arbetsdag avslutas med en eftermiddagstur till San Galgano, en klosterruin i de stora skogarna söder om Siena, med sitt legendariska svärd inborrat i sten. Återfärden går genom området Le Crete Senese, med sitt säregna landskap av gråvita lerkullar.

Dag 4

Den sista konferensdagen förgylls med en tur till den södra kusten i Toscana och naturparken Maremma med sitt skyddade växt- och djurliv. Hemresa via byn Saturnia med vattenfall och naturliga svavelhaltiga källor och över Monte Amiata, Toscanas högsta berg.