Välj Projekt Toscanas Mat&Vin-tema för er konferens!

De toskanska smakerna förhöjer er företagsresa till en oförglömlig upplevelse! Matlagning och vinprovning varvas med arbete. Här kan man variera programmet på många sätt beroende på tycke och smak!

Programförslag

Dag 1

Välkomstmiddagen består av en toskansk, rustik 4-rättersmiddag inklusive gårdens utmärkta Chianti Classicoviner.

Dag 2

Konferenstid på förmiddagen. Lunchpicnic med eller utan cykel bland vinrankor och olivträd. På eftermiddagen en matlagningskurs, där ni lagar middag tillsammans med kocken på gården. Pastabakning för hand ingår!

Dag 3

Efter dagens arbete väntar utflykt till Castello di Brolio, där vi får en rundtur i slottets trädgård, museum och vinkällare samt vinprovning av slottets berömda viner. En lätt lunch ingår på slottets Osteria inklusive Barone Ricasolis viner.

Dag 4

Sista konferensdagen förgylls med en utflykt längs Strada Chiantigiana till byarna Castellina och Radda för vinprovningar och inköp. Avslutningsmiddag i en högt belägen borg i närheten, som blir en perfekt kulinarisk avslutning på er resa till Toscana!