Vill ni förgylla er konferensresa med lite kultur ?

Här i Toscana får ni inspiration av de stora mästarna inom konst, kultur och arkitektur. Leonardo da Vinci med sin genialiska uppfinningsrikedom, Michelangelo med sitt öga för skönhet och form kan inspirera vem som helst till stordåd!

Programförslag

Dag 1

Välkomsträff med vinprovning och visning av gårdens vinproduktion innan middagen.

Dag 2

Konferensens lunchpaus blir en utflykt till medeltidsstaden Siena där ett besök i Sienas katedral från 1100-talet blir dagens höjdpunkt. Ett besök på stadens kända torg Piazza del Campo är en upplevelse ni inte vill missa, innan arbetet åter kallar.

Dag 3

Konferenstid på förmiddagen. På eftermiddagen en tur till Florens, en av västvärlden mest fascinerande kulturstäder. Här finns så otroligt mycket att uppleva och se, att en bra strategi kan vara att välja ut ett par, tre sevärdheter att besöka.

Dag 4

Konferensens sista dag förgylls med en tur söder om Siena till klostret Sant’Antimo, enligt legenden grundat på 800-talet, Har vi tur får vi höra gregoriansk munksång vid aftonbönen. Vidare ett besök i byn Montalcino, med sitt Fortezza fr 1500-talet innan hemresa till gården och avslutningsmiddagen.